Hur ska Grekland klara sig i sommar?

En snackis under året har varit hurvida priserna i Grekland påverkas ur en turists perspektiv. Efter det senaste året med protester, demonstrationer, inställda flyg osv så är frågan: Kommer intresset för Grekland mattas av eller kommer svenskarna att vallfärda dit för att priserna sjunker?

I slutet av februari skrev SvD att enligt Apollo och Fritidsresor är det samma intresse som alltid, men Turkiet blir allt populärare. För någon vecka sedan skrev Vagabond att intresset för Grekland minskar. Och läser man det populära Greklandsforumet Kalimera så verkar det som om folk är kluvna.

Vi känner samma sak. Grekland är fantastiskt, maten, stränderna, människorna, restaurangerna. Men när vi satt och väntade på flyget en hel dag för att få komma hem i oktober förra året, och vi efter 12 timmar (Go slow strejk) fick reda på att vårt plan inte skulle gå var det inte lika roligt. Missade jobb, väskorna blev förstörda för att de stod ute i regn hela natten och alla var allmänt trötta och hungriga. Så vill man inte minnas en semester.

Så här vill man minnas en semester i Grekland:

En reaktion på ”Hur ska Grekland klara sig i sommar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s