Vintage i Gangnam

Gangnam är det sista området ut i vårt vintagespecial från Seoul. Gangnam, som artisten Psy sjunger om i sin låt ”Gangnam style”  är det mest välbärgade området i den koreanska huvudstaden. Här finns skyskrapor, fina restauranger och en hel del kontor. Men här finns också en fantastisk shoppinggatan med mysiga caféer och flera bra vintagebutiker.

9 owls vintage
Detta är en av de mest exklusiva vintagebutikerna i Seoul och här finns en mix av dyra märkeskläder, väskor, solglasögon och coola skinnjackor.  Butiken ligger i den hippa statsdelen Sinsa-dong i Gangnam i en gränd, men butiksskylten som är ritad som en tecknad serie är svår att missa. En trappa ned finns ett exklusivt utbud av en hel del märkesvintage.
546-3 Sinsa-dong, Gangnam-gu, Seoul, t-bana Sinsa eller Apgujeong
http://9owls.co.kr/

Åland
Åland är Koreas svar på Urban outfitters. Hur glad blir man inte när man ser ordet Åland bland alla koreanska tecken som man inte förstår vad de betyder. Åland är en konceptbutik som finns på flera ställen i Seoul, bland annat på  Sinsa-dong i Gangnam. Här finns både vintage, okända och kända designers. På vissa våningsplan finns bara handplockade vintageplagg. Butiken har ett stort utbud av flanellskjortor, väskor, jackor och skinnkängor. Hög elektronisk musik, snygg inredning och framförallt bra priser. Det tar tid att gå runt, allt är väldigt snyggt, hippt och spännande!
http://www.a-land.co.kr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s