Vintage i Sangsu

Sangsu är en mysig stadsdel strax söder om Hongik i Seoul, jag vet egentligen inte var den ena börjar och den andra slutar, de flyter liksom in i varandra när man promenerar runt där. Här finns massor av bra restauranger och flera bra vintageaffärer. Här kommer våra favoriter i Seoul del 2 – Sangsu.

Lost and found
Liten, charmig vintagebutik med stort utbud av kläder och inredningsdetaljer. Ligger längs med Wausan-ro en minuts promenad norr om Sangsu t-banestation. Om du promenerar längs med gatan så missar du den inte. Här kan du fynda klänningar och gamla klockor, samt ta en kopp kaffe om du behöver en paus. Det finns en massa saker, flera rum som du kan rota runt i (missa inget!) och en massa personal som gärna hjälper till.
Wausan-ro, Sansu, Seoul, t-bana Sangsu
http://lostnfound.kr/

Page One
Stor, stilren butik där allt hänger snygg och prydligt i långa rader. Många fina klänningar, blusar, smycken och kjolar. Ligger fyra trappor upp i en butikslokal på en parallellgata till Wausan-ro. Anses vara en av Seouls bästa vintagebutiker, här kan man fynda, men utbudet är stort så ta god tid på dig. Strax bredvid ligger burger B som sägs vara en av de bästa burgarhaken i Seoul.
364-3 Seogyo-dong (19-12 Wausan-ro 21-gil) Mapo-gu, Seoul, t-bana Sangsu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s