App-app-app Seoul-måsten!

Att resa i Sydkorea är förvånansvärt enkelt, människorna är trevliga och hjälpsamma. Men det händer att man kommer till platser då ingen förstår engelska och tunnelbanan verkar omöjlig att begripa, då kan dessa appar vara till hjälp!

Learn Korean
LearnKoren är precis som det låter. Det är en förenklad språk-kurs som hjälper dig att ställa vanliga frågor som ”yeong-eo halsu isseoyo?” (pratar du engelska). Denna finurliga hjälpreda finns även på fler språk, bland annat japanska, franska, mandarin, ryska och några till.

Seoul Metro Lite
Tunnelbanan i Seoul kan vid första anblicken upplevas som en total labyrint. Därför är Seoul Metro ett måste för den som tänker färdas genom staden med tunnelbanan. Här kan man se alla linjer och ta reda på vart närmaste stationen ligger. Fungerar bäst om man själv är uppkopplad på något nätverk. Men funkar även utan wifi.

I Tour Seoul
Om man tycker det är jobbigt med att ladda ner många appar och vill bara ha en, så är det denna som gäller. Här finns all nödvändig information om Seoul. Hotell, var det ligger och vilket betyg det fått. Vilka attraktioner du måste se och varför. Plus att det nu även finns en rolig avdelning som heter Gangnam Tourism för den som gillar låten och vill veta mer om området.

koreaappar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s